Bed & Breakfast 't Heidepaleis

logo

Over Ons

Onze boerderij bestaat sinds 1860 en was een voormalige veehouderij. Wij hebben deze aangekocht in 2019, omdat wij meer stallen en ruimte wilden hebben voor onze paarden: 2 sportpaarden en een Appaloosa.

Daarnaast zijn wij liefhebbers van het Nederlandse Kooikerhondje, en zijn dan ook officiële fokker van het Nederlandse Kooikerhondje geworden. Wij hebben zo nu en dan een nestje. Er lopen nu vier kooikerhondjes over ons erf.

Om de boerderij compleet te maken hebben wij ook 4 kleine schaapjes “Quessant” die rondom de boerderij in de weide lopen.

De liefde voor dieren, ruimte, natuur, vrijheid en heide hebben ons naar Garderen gebracht.

Toen deze boerderij op ons pad kwam, konden wij onze stille droom realiseren. Zowel de paardenstallen als de bed & breakfast waren voormalige veestallen, en waren voor een groot deel in verval.

Na een jaar hard werken zijn er een bed & breakfast en paardenstallen gerealiseerd.

Tijdens de opbouw van onze boerderij hadden wij een sportpaard verkocht. Toen de stallen klaar waren, was er ineens meer ruimte en kwamen er 2 geweldige paarden op ons pad. Een zeer zachte en lieve schimmel en een jonge, onbeleerde Shire, ’s werelds grootste paardenras!

Ongepland waren opeens 4 van de 8 stallen bezet voor onze lieve merries met ieder een bijzonder karakter! Zij genieten met volle teugen van de nieuwe stallen en staan iedere dag relaxt in de paddocks met uitzicht naar de voorbijgaande vakantiegangers en fietsers.